Minicheesecakes

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter. Verkruimel de koekjes in het hakmolentje en meng de boter erdoor.

  2. Plaats de bakringen op een plaat bedekt met bakpapier. Verdeel het koekjesmengsel erover. Druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet koel.

  3. Week de gelatineblaadjes in koud water.

  4. Scheid de eieren en klop het eiwit stevig op met een mespunt suiker.

  5. Verwarm de room met de triple sec. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat ze smelten in de warme room.

  6. Klop de ricotta los in de keukenrobot met de fijne suiker. Voeg eerst de room toe, onder voortdurend kloppen, en vervolgens de eidooiers.

  7. Spatel het opgeklopte eiwit erdoor. Verdeel over de koekjesbodem in de bakringen.

  8. Zet 1 nacht in de koelkast.

  9. Ontvorm en bestrooi vlak voor het serveren met bruine suiker. Laat die karamelliseren met een gasbrandertje.