Minipavlova met gerookte sprotcrème en lompviseitjes

d8c0e1b49b0bb0cf313ec31376b440a072126430606701d054ed1d0a280ea344.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.

  2. Voeg de suiker beetje bij beetje bij de eiwitten en klop verder tot meringue.

  3. Meng de azijn en maïzena onder de meringue.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Bekleed 1 of 2 bakplaten met bakpapier.

  6. Maak 8 à 10 nestjes met de meringue, verdeeld over de bakplaten.

  7. Stop de bakplaten in de oven, maar verminder onmiddellijk de temperatuur naar 150°C.

  8. Bak 30 min en zet de oven uit. Laat de pavlova’s 30 min afkoelen in de oven met de ovendeur op een kier.

  9. Klop de mascarpone los met een vork.

  10. Hak de sprotfilet fijn en meng onder de mascarpone. Kruid met peper en zout.

  11. Verdeel de sprotcrème over de minipavlova’s. Werk af met lompviseitjes, eetbare bloemen en een takje dille.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit