Miniquiches met zongedroogde tomaten en groene pesto

b9d9c22ed838b6f54a434107923d5c818f6a1ef200d2f6e2683a63cb7a2ed403.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Wrijf de muffinvorm in met boter.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C.

  3. Steek 12 rondjes uit het bladerdeeg en verdeel ze over de muffinvorm. Het bladerdeeg hoeft niet tot aan de rand te komen.

  4. Verdeel de half zongedroogde tomaten en pesto over het bladerdeeg.

  5. Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout.

  6. Verdeel het ei-roommengsel over de muffinvorm.

  7. Leg per portie 1 el gemalen kaas over de room.

  8. Bak ± 25 min in de voorverwarmde oven.

  9. Serveer warm of koud.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit