Montadito con morcilla

ea94b93992bffebfb6fa4f6ff0025d287ae9e3ec8407acf614b28cf56141527a.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak een kleine inkeping in de puntpaprika’s, strooi er wat zout in en schud de paprika’s.

  2. Verhit 3 el olijfolie in een pan op een laag vuur. Bak de puntpaprika’s aan beide zijden, tot ze zacht en licht gekleurd zijn.

  3. Verwijder de steeltjes en zaadjes en snij in repen. Meng met de azijn en komijn en hou warm.

  4. Snij de bloedworst in plakjes van 1 cm. Bak ze in olijfolie op een matig vuur aan beide kanten knapperig.

  5. Rooster het brood licht en wrijf het zachtjes in met look. Besprenkel met wat olijfolie en leg de paprika’s en hete bloedworst erop. Snipper de bladpeterselie fijn.

  6. Werk af met fijngehakte bladpeterselie en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit