Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in gelijke stukjes. Pel de ui en snipper fijn.
-
Stoof de wortelen en ui glazig maar niet bruin.
-
Voeg de kippenbouillon en de gekneusde citroengrasstengel toe. Laat 30 minuten koken.
-
Verwijder de citroengrasstengel en mix de soep glad.
-
Voeg de kokosmelk toe. Kruid de soep met peper en zout. Klop de room lobbig.
-
Snij de kip in reepjes en maak spiesjes.
-
Paneer de spiesjes in Cuissana en bak ze op de barbecue.
-
Dresseer de soep in glaasjes en werk af met een beetje room en koriander.
-
Kruid de gebakken spiesjes en leg ze op het glas.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven