Papillot van koolvis met paprika en venkel

a6700cad98ec336e788c997f643380fef0fc60a02b30b58f1d0e7e68993432dc.jpg

Allergenen

Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de koolvisfilets ontdooien en dep ze droog.

  2. Snij de venkel in flinterdunne schijfjes.

  3. Ontdoe de paprika’s van de zaadlijsten en snij ze in dunne repen.

  4. Verdeel de venkelschijfjes over 4 bladen bakpapier.

  5. Leg de vis hierop en daarboven de paprikarepen en de fijngesnipperde bieslook.

  6. Besprenkel met de witte wijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout

  7. Maak luchtdichte zakjes door het bakpapier dubbel te vouwen en vervolgens de randen meermaals om te vouwen tot een enveloppe.

  8. Bak 8 minuten op een hete barbecue.

  9. Haal de pakketjes van de barbecue en vouw open om te eten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit