Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de koolvisfilets ontdooien en dep ze droog.
-
Snij de venkel in flinterdunne schijfjes.
-
Ontdoe de paprika’s van de zaadlijsten en snij ze in dunne repen.
-
Verdeel de venkelschijfjes over 4 bladen bakpapier.
-
Leg de vis hierop en daarboven de paprikarepen en de fijngesnipperde bieslook.
-
Besprenkel met de witte wijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout
-
Maak luchtdichte zakjes door het bakpapier dubbel te vouwen en vervolgens de randen meermaals om te vouwen tot een enveloppe.
-
Bak 8 minuten op een hete barbecue.
-
Haal de pakketjes van de barbecue en vouw open om te eten.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven