Papillot van schelvis met prei, wortel en witlof

Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en reinig de prei. Snij de groenten in kleine, gelijke stukken.
-
Voorzie 3 kerstomaatjes aan een steeltje per papillot.
-
Scheur een groot stuk aluminiumfolie af en strijk in met olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Verdeel hierop de verschillende groentestukjes.
-
Snij het visbouillonblokje heel fijn. Kruid de groenten hiermee, bewaar een deel om de vis mee te kruiden.
-
Schik de vis op de groenten en kruid met de viskruiden.
-
Leg de kerstomaatjes erboven.
-
Pak de papillot in, maar laat bovenaan nog wat open.
-
Giet er een scheutje witte wijn en een scheutje room bij. Kruid nog wat bij met peper en zout.
-
Vouw de papillot goed dicht en leg op een bakplaat.
-
Zet 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de papillot in de folie op het bord.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven