Papillot van schelvishaasje

a710a3e699ab75d7885e448a380230f347a20d2643a843665975ba013f370499.jpg

Allergenen

Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de prei en snij in julienne. Snij de paprika in twee, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snij in kleine stukjes.

  2. Spoel de aardappelen, kook ze voor ¾ gaar en snij ze in plakjes.

  3. Leg de aardappelplakjes samen met de groenten op een vel aluminiumfolie. Leg er de schelvishaasjes bovenop en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met een takje tijm en besprenkel met olijfolie en witte wijn.

  4. Vouw de pakketjes stevig dicht en laat garen op de BBQ.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit