Pasta met olijven en tapenade

03afb49677a668bd9b9690844fa7f06ff30a88dde2dd73b99a6ac0b55aa6b2da.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de spaghetti zoals vermeld op de verpakking. Giet af en hou opzij.

  2. Snij de kerstomaatjes doormidden. Ontpit de zwarte olijven. Snij de zongedroogde tomaatjes in de lengte in twee.

  3. Pel de kleine ui en snipper fijn. Bak aan in een weinig olijfolie. Voeg de kerstomaatjes en de paprikastukjes toe en meng.

  4. Voeg de spaghetti beetje bij beetje toe en meng.

  5. Zet het vuur zachter. Meng de rode tapenade erdoor.

  6. Voeg de olijven en de zongedroogde tomaten toe. Kruid met peper en zout.

  7. Versier met blaadjes basilicum en strooi de parmezaanschilfers erover.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit