Allergenen
                
                    zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Breng de rode wijn, de aromaten en suiker aan de kook. 
- 
                    
                    Schil ondertussen de peren en haal van onderuit het klokhuis eruit met behulp van een pomme parisiennelepel. Laat het steeltje hangen. 
- 
                    
                    Voeg de peren toe aan de warme wijn en zorg ervoor dat ze volledig onderstaan. 
- 
                    
                    Laat ze 15 minuten koken op een matig vuur. 
- 
                    
                    Check de gaarheid door met een mespunt in de peren te prikken. 
- 
                    
                    Eenmaal gaar, laat de peren in de vloeistof 1 nacht afkoelen in de koelkast. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                