Penne al forno met kip

df5343afb325b69ad60d0bf940308d1b34d4ae5fe97d42faadfa6a67efe3dd49.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes.

  3. Verhit olijfolie in een diepe pan.

  4. Bak de kip krokant en haal uit de pan.

  5. Bak de ui glazig in het vet van de kip.

  6. Voeg de paprikablokjes, de spaghettikruiden en het gerookt paprikapoeder toe en roerbak enkele minuten.

  7. Blus met 100 ml water, de tomatenblokjes en de passata frito.

  8. Voeg de kip en het kippenbouillonblokje toe. Laat 20 min zonder deksel op een zacht vuur koken.

  9. Voeg de room toe en laat nog 1 min koken. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Snipper de basilicum fijn en roer onder de saus.

  11. Warm de oven voor op 200°C.

  12. Kook de penne al dente in licht gezouten water volgens de instructies op de verpakking.

  13. Roer de penne onder de saus en verdeel over een ovenschotel.

  14. Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Verdeel over de pasta.

  15. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit