Pompoensoep met feestelijke croque

Pompoensoep met feestelijke croque

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in stukken. Schil de wortel en snij in stukken.

  2. Pel de ui en snipper fijn.

  3. Bak glazig in boter. Roer er 450 g pompoenblokjes en de wortel door.

  4. Blus met groentebouillon en breng aan de kook met de rozemarijn.

  5. Laat 2 min sudderen.

  6. Verwijder de rozemarijn en mix de soep glad. Kruid met zwarte peper en zout.

  7. Besmeer 4 sneden toastbrood met kruidenkaas. Beleg ½ met hesp en ½ met gerookte zalm. Bedek met sneden toastbrood. Gril krokant.

  8. Steek er met uitsteekvormpjes leuke figuurtjes uit.

  9. Werk de soep af met wat krulpeterselie en paprikapoeder. Serveer met de croque.