Pompoensoep op Griekse wijze

b3d983caea6a5122945586553e308ccaf85f69483cb910c1fcb2ee8491279d6c.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de pompoen, aardappelen en wortels. Pel de ui en het teentje look. Snij alle groenten in stukjes.

  2. Stoof de groenten aan in olijfolie in een hoge kookpot.

  3. Giet de kippenbouillon erbij en kruid met peper en zout. Laat 20 min koken tot alle groenten gaar zijn.

  4. Mix de soep fijn en hou warm.

  5. Doe de stukjes boter bij de soep en warm op tot ze gesmolten zijn.

  6. Maak van de geitenkaas mooie quenelles en leg in het midden van het bord. Verdeel er wat olijfolie met truffel over. Giet de soep erover.

  7. Werk af met wat fijngesnipperde platte peterselie en gedroogde uitjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit