Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Schil de pompoen, aardappelen en wortels. Pel de ui en het teentje look. Snij alle groenten in stukjes.
Stoof de groenten aan in olijfolie in een hoge kookpot.
Giet de kippenbouillon erbij en kruid met peper en zout. Laat 20 min koken tot alle groenten gaar zijn.
Mix de soep fijn en hou warm.
Doe de stukjes boter bij de soep en warm op tot ze gesmolten zijn.
Maak van de geitenkaas mooie quenelles en leg in het midden van het bord. Verdeel er wat olijfolie met truffel over. Giet de soep erover.
Werk af met wat fijngesnipperde platte peterselie en gedroogde uitjes.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven