Provençaalse dunne lende met ratatouille en aardappelschijfjes

32257f22d43e9d7123034674505ba8db78b0e79b8c9fa23c2788f743a31db071.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de ovenaardappelen en snij in plakjes van 1 cm dikte. Leg ze trapsgewijs op een ovenplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Laat 30 min garen in de oven op 180°C.

  2. Pel de ui en snij in stukjes. Snij de aubergine en courgette in gelijke stukjes. Snij de tomaten in kwartjes, verwijder de pitten en snij vervolgens in blokjes. Stoof de groenten aan in olijfolie, laat garen. Kruid met peper, zout en verse basilicum.

  3. Snij de look in fijne plakjes en meng met de mayonaise.

  4. Laat het vlees even rusten op kamertemperatuur. Wrijf het in met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril aan beide zijden op een hete grill. Laat daarna verder garen in de oven.

  5. Snij de paprika in repen en gril op de hete grill.

  6. Serveer het vlees op het bord. Werk af met wat grof zeezout en peper. Schik de ratatouille met een serveerring naast het vlees. Werk af met de aardappelschijfjes, lookmayonaise, een toefje tuinkers en basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit