Quiche met broccolini en spekjes

4a4b7c403d92663a65d6802747b9e868b35f5b4eea14610be72afec486235e48.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg. Bedek het kruimeldeeg met bakpapier en bestrooi met bakparels of droge bonen.

  3. Bak het kruimeldeeg 15 min voor in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en verwijder het bakpapier met steunvulling.

  4. Schil de aardappelen en snij in dunne schijfjes.

  5. Stoom of kook de aardappelschijfjes gaar in 5 à 7 min, afhankelijk van de dikte. Stoom of kook ook de broccolini 4 min tot deze beetgaar is.

  6. Pel de ui en snipper fijn.

  7. Bak de spekjes in een warme pan zonder vetstof. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  8. Bak de ui glazig in het spekvet.

  9. Smeer mosterd op de quichebodem. Bedek met de aardappelschijfjes. Beleg met ui en spekjes. Snij de broccolini in 2 en schik deze op de ui en spekjes.

  10. Klop de eieren en room los. Kruid met zwarte peper en zout.

  11. Giet het mengsel in de taartvorm.

  12. Bestrooi met de gemalen kaas.

  13. Bak 40 min in de voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit