Quinoasalade met groenten, gerookte makreel en citroenkruidendressing
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng de zeste en het sap van de citroen met de koolzaadolie, witte wijnazijn en verse kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Snij de courgette, aubergine en paprika in kleine reepjes en bak kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Kook de quinoa zoals vermeld op de verpakking.
-
Meng de nog warme quinoa met de dressing en kortgebakken groenten.
-
Verwijder het vel van de makreel en breek in grove stukken. Meng de stukken onder de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders