Quinoasalade met kabeljauw

ba25f58d6017f7986023aa5ce078506618fcf30331726fbe07476deabc6f14eb.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Pel de ui en snipper fijn. Pel de teentjes look en duw door de lookpers. Spoel de courgette en snij in blokjes. Reinig de champignons en snij in plakjes.

  3. Verdeel de vis over 4 stukken aluminiumfolie. Schik de vis op de onderste helft van de folie. Snij de salie in fijne reepjes en strooi over de vis. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Leg als laatste enkele fijne plakjes boter op de vis.

  4. Vouw de aluminiumfolie dicht. Vouw de zijkanten van de folie niet al te strak naar boven toe; zo laat je ruimte voor de stoom.

  5. Plaats 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  6. Verhit 1 eetlepel olijfolie en stoof hierin de uisnippers glazig. Voeg de look en quinoa toe en roerbak. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat in 10 à 12 minuten garen. De quinoa kleurt van wit naar doorzichtig.

  7. Bak intussen de courgette en champignons in olijfolie. Kruid met versgemalen peper en zeezout. Schep door de quinoa.

  8. Schep de rucola er ook door en breng verder op smaak.

  9. Serveer met het kabeljauwpakketje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit