Rabarbercompote met vanille en rozemarijn

59b974d1b14992f45e5481b1cd62bb7f0cd88f19d6820e1b43c77178d5fd4334.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de rabarber en snij een stukje van de onderkant. Trek eventueel aanwezige grote draden mee weg, maar schil niet te veel.

  2. Snij in stukjes van 2 cm en meng met de suiker en vanillesuiker.

  3. Snij de vanillestok overlangs door en schraap het merg eruit. Voeg het vanillemerg en de vanillestok bij de rabarber. Voeg de tak rozemarijn toe.

  4. Breng aan de kook en laat 30 min op een zacht vuur sudderen.

  5. Voeg, naar smaak, wat citroensap toe en verwijder de vanillestok.

  6. Serveer warm of koud.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit