Ribeye met chimichurri
 
                    
                    
                Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Bestrijk het vlees met wat olijfolie en bestrooi met wat peper en zout. 
- 
                    
                    Dek het vlees af en laat het op kamertemperatuur komen. Steek ondertussen alvast de BBQ aan. 
- 
                    
                    Chimichurri
- 
                    
                    Haal het steeltje van de peper en pureer de peper samen met de olijfolie, peterselieblaadjes, oregano, azijn en look met een staafmixer. 
- 
                    
                    Pel de ui en snipper fijn. Schep samen met de fijngesneden bieslook door de chimichurri. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Bak het vlees ± 5 min op een hete BBQ. 
- 
                    
                    Keer het halverwege om. 
- 
                    
                    Leg het vlees op een bord en dek het af met aluminiumfolie. Laat het een paar min rusten. 
- 
                    
                    Serveer het vlees samen met de chimichurri. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                