Roergebakken groenten

440773a726fd9d70d243e45b8906726ba6f39774bf21e032dc6f493595a0c70c.jpg

Allergenen

Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de shiitake en champignons in plakjes, de oesterzwammen in reepjes. Schil de gember en rasp fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.

  2. Pluk de korianderblaadjes en snij de steeltjes in stukjes.

  3. Snij het rode chilipepertje in de lengte open. Verwijder de zaadjes en snij in fijne stukjes.

  4. Zet de wok op een hoog vuur. Verhit 1 eetlepel olie en roerbak de helft van de paddenstoelen tot ze net gaar zijn. Schep ze uit de pan.

  5. Bak de rest van de paddenstoelen in nog 1 eetlepel olie en schep uit de pan.

  6. Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de wokgroenten. Voeg koriandersteeltjes, looksnippers, gember en pepertje toe. Roerbak tot de aroma’s vrijkomen.

  7. Besprenkel met vissaus en ketjap manis. Roerbak nog 1 à 2 minuten en schep de paddenstoelen erdoor.

  8. Hak de pinda’s. Meng door de gewokte groenten. Werk af met korianderblaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit