Roggebrood met avocado, gerookte zalm en venkel

018fdd4bdf98650e1f47556f82d99690f4fb8b845eb34d08bf26ec981a67131b.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de venkelzaadjes en het lijnzaad zonder te kleuren in een droge koekenpan.

  2. Reinig de venkel. Snij de radijsjes en venkel in flinterdunne plakjes en breng op smaak met olijfolie, zwarte peper en fleur de sel.

  3. Avocadospread: snij de avocado’s middendoor en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil en plet het vruchtvlees. Meng met de wasabi en zure room. Breng op smaak met fleur de sel.

  4. Bestrijk het brood met avocadospread en beleg met plakjes zalm.

  5. Schik de radijsjes en venkelplakjes erop.

  6. Werk af met plukjes kervel, venkel en lijnzaad.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit