Selder- & wortelwok met kip

b49928df27c9b2073f72f7fe0f9aa0415f8e133af0cf3797ef5db6d7e8b5067d.jpg

Allergenen

Selder, Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kipfilet in reepjes en doe ze in een kom. Besprenkel met de sherry. Roer de oestersaus en maïzena erdoor. Kruid met witte peper en laat 10 minuten rusten.

  2. Schil de wortelen en reinig de selder. Snij beide in fijne plakjes of stukjes.

  3. Verhit ½ eetlepel zonnebloemolie in de wok en bak de kippenreepjes hierin enkele minuten. Haal uit de pan en hou warm.

  4. Doe de rest van de olie in de wok en fruit de look erin. Voeg de selder en de wortel toe. Roerbak tot ze zacht zijn.

  5. Voeg de kip opnieuw toe en roerbak. Besprenkel met wat water om een saus te bekomen. Breng op smaak met witte peper. Serveer met witte rijst.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit