Sissende garnalen met look

a645ff295a1b34acda206f26221e2b9e54111aea81c2dd54c0a4952944cd945b.jpg

Allergenen

Schaaldieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  2. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg de looksnippers, chilivlokjes en paprikapoeder toe. Laat even bakken.

  3. Draai het vuur hoger en schep de scampi’s erdoor. Besprenkel met citroensap en sherry. Laat 3 minuten bakken tot de scampi’s gaar zijn en roze kleuren.

  4. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bestrooi met peterselie en serveer.

  5. Tip: je kan dit warm of koud serveren.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit