Slasoep met garnalen en feta

Slasoep met garnalen en feta

Allergenen

Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij grof. Pel de look en plet fijn.

  2. Was het wit van de prei en snij in ringen. Was de sla en zwier droog.

  3. Smelt 2 el boter en bak de ui glazig.

  4. Voeg de prei en look toe en laat 2 min meebakken.

  5. Blus het geheel met groentebouillon. Voeg het kruidentuiltje toe en breng aan de kook. Laat 10 min koken.

  6. Haal de soep van het vuur, voeg de sla toe en laat slinken.

  7. Doe de smeerkaas in de soep en mix. Breng op smaak met zwarte peper en zout.

  8. Snipper de bieslook fijn.

  9. Verdeel de soep over soepkommen en werk af met verkruimelde fetakaas, gesnipperde bieslook en garnalen.