Soep met spitskool en prei afgewerkt met kaas en croutons

49401c3b78e19e208894395b6065668955685d1e19a75dfd21d71be1f45a1a22.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij fijn.

  2. Snij de spitskool en prei fijn. Schil de aardappel en snij in stukken.

  3. Stoof de groenten en ui 5 min in 2 el boter. Kruid met peper en zout.

  4. Overgiet de groenten met 2 l water en voeg de bouillonblokjes toe.

  5. Breng de soep aan de kook en laat 20 min koken op een zacht vuur.

  6. Voeg de room bij de soep en mix tot een crèmige soep.

  7. Snij het brood in kleine dobbelsteentjes en bak krokant in 3 el boter.

  8. Werk de soep af met de croutons, gemalen kaas en fijngesneden platte peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit