Spinazie-courgettesoep met kokos en lookcroutons

Spinazie-courgettesoep met kokos en lookcroutons

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappel en snij in stukken.

  2. Verwijder zaadlijsten en zaadjes van de chilipeper en snij in kleine stukjes.

  3. Snij de prei in ringen en de courgette in stukjes.

  4. Verwarm de kokosolie in een kookpot en roerbak de curry, kurkuma en komijnpoeder.

  5. Voeg de prei, courgette, aardappelblokjes en chilipeper toe. Roerbak de groenten tot ze bedekt zijn met de kruiden.

  6. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuur 5 min stoven. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Voeg de kokosmelk toe en laat verder koken tot de aardappel gaar is.

  7. Roer de spinazieblaadjes erdoor en mix de soep fijn.

  8. Snij het brood in blokjes en bestrooi met lookpoeder en kruiden.

  9. Bak ze goudbruin en krokant in olijfolie.

  10. Serveer de soep met de lookcroutons en werk af met fijngesneden spinazieblaadjes.