Steraardappelschijfjes met lauw gerookte paling

dcd8b7927730b376107cc12be6f3adf9afab035f62b3a1781abde9334954f2cb.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij met een mandoline in dunne schijfjes van 2 tot 3 mm. Steek met een uitsteekvorm sterren uit. Bak de aardappelschijfjes in de pan in goed wat olijfolie tot ze goudbruin en gaar zijn.

  2. Snij de gerookte paling in gelijke stukken en leg ze in hoopjes van 3 op elkaar. Warm ze kort op in een voorverwarmde oven van 180°C.

  3. Spoel de gemengde sla en zwier goed droog. Meng de balsamicodressing eronder. Maak mooie toefjes.

  4. Schik de aardappelsterren, gerookte paling en gemengde sla op het bord. Werk de gerookte paling af met dotjes zure room en foreleitjes en de aardappelsterren met wat fijngesnipperde bieslook.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit