Taartje van peperkoek met foie fin, veenbessen, gebakken appel en crumble van speculaas en chocolade

81529b9f7d6b61f286d828c7cc46fb8fd11cc843cf01a347b7ce0514649cf5b1.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de appel en snij in blokjes.

  2. Hak de chocolade fijn.

  3. Stoof de appel samen met de gedroogde veenbessen in boter. Laat afkoelen.

  4. Hak de speculaas fijn en meng onder de fijngehakte chocolade.

  5. Steek met de uitsteekring plakjes uit de peperkoek en uit de foie fin.

  6. Leg 2 plakjes peperkoek met daarop een plakje foie fin.

  7. Beleg met appelblokjes en werk af met de crumble en eventueel enkele eetbare bloemen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit