Taco’s met goujonettes van pladijs

44973aba0d399d019b54f0e7ea5eff389cfba3a731da784458d8b3fdaa2c4040.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de bieslook en peterselie fijn. Meng met de mayonaise onder de Griekse yoghurt. Breng op smaak met cayennepeper, zout en limoensap. Zet koud tot gebruik.

  2. Snij de kerstomaten in 4.

  3. Verwarm de friteuse voor op 180°C.

  4. Snij de pladijsfilet in repen van 2 op 6 cm.

  5. Maal de cornflakes wat kleiner in een vijzel of hakmolen of doe de cornflakes in een plastic zak en rol er enkele keren over met een deegrol. De cornflakes mogen wel nog wat structuur hebben.

  6. Meng de bloem met de viskruiden.

  7. Paneer de reepjes pladijs. Haal ze eerst door de bloem met viskruiden, dan door de losgeklopte eieren en tot slot door de cornflakes.

  8. Frituur goudbruin gedurende 1 min in de voorverwarmde friteuse.

  9. Vul de taco’s met ijsbergsla, kerstomaten, geraspte witte kool en geraspte wortelen.

  10. Werk af met de goujonettes en lepel de zelfgemaakt kruidensaus erover.

  11. Serveer met een partje limoen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit