Toast met tomatensaus, pistachenoten en honing

49e7ea118084af82acfadd1089e705529c1c431dfca86cdfecc4d4865e4e7d4d.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Lookolie

    Plet de look met de platte kant van een groot mes en pel.

  2. Verwarm de look met 80 ml olijfolie 8 à 10 min op een zacht vuur.

  3. Steek cirkels van 6 cm uit de sneden toastbrood.

  4. Smeer ze in met de lookolie en kruid met wat zout.

  5. Rooster aan beide zijden goudbruin onder de grill van de oven.

  6. Breng de passata op smaak met cayennepeper en zout.

  7. Hak de pistachenoten grof.

  8. Besmeer de toastjes met passata.

  9. Bestrooi met pistachenoten en besprenkel met enkele druppels honing.

  10. Werk af met een blaadje oregano..

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit