Varkensabdijsnede met minigroentegratin

c290bc2b0a7ead03a4f82cba50f1d0a14f43807f2d32ae56375ce2b101dec26b.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen, spoel ze en snij in schijfjes van ½ cm. Pel de teentjes look en duw door een lookpers. Spoel de spinazieblaadjes. Reinig de champignons, snij de steeltjes eraf en snij in dunne plakjes.

  2. Warm de oven voor op 180°C.

  3. Boter de kleine stoofpotjes in. Leg de aardappelschijfjes en champignonplakjes afwisselend in de stoofpotjes tot bijna aan de rand.

  4. Meng de room met de look en de spinazie. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel het mengsel over de stoofpotjes en bak de gratins gedurende ± 35 minuten.

  5. Steek de aluschaaltjes met de abdijsneden na 10 minuten bij in de oven en laat gedurende 20 à 25 minuten opwarmen.

  6. Haal de abdijsnedes en de minigratins uit de oven en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit