Vogelnestjes

ce8a930ed3d7d2fa253b72fbf9f44d12646d6bb0031e5b276a9d229ce6f0ddb9.jpg

Allergenen

Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook 4 eieren hard in ± 10 min.

  2. Meng het gehakt met 1 losgeklopt ei en 100 g paneermeel.

  3. Pel de hardgekookte eieren.

  4. Verdeel het gehakt over de eieren en maak balletjes.

  5. Rol de balletjes in het overige paneermeel.

  6. Bak de vogelnestje bruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  7. Voeg de stukjes tomaat, tomatenpuree en de oregano toe.

  8. Laat nog 10 min op een zacht vuur sudderen.

  9. Werk af met gehakte peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit