Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de frituurolie tot 160 °C.
-
Breng een pan water aan de kook en leg de kwarteleitjes er 3 minuten in. Haal ze uit het water en laat schrikken onder koud water.
-
Pel de eitjes.
-
Verpak elk eitje in kalfsgehakt. Zorg er voor dat het ei helemaal bedekt is met een dun laagje gehakt.
-
Schep wat bloem op een schaaltje en kruid deze met peper en zout.
-
Klop het ei los met de melk.
-
Strooi het paneermeel op een schaaltje.
-
Wentel de vogelnestjes eerst door de bloem, vervolgens door het ei en dan door de panko.
-
Bak ze per 6 stuks goudbruin en krokant in de hete frituurolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer met salade en ketchup.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven