Voorgegaarde ribben met paprikasalsa’s en aardappelboontjessalade

Voorgegaarde ribben met paprikasalsa’s en aardappelboontjessalade

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Lekker bij de ribbetjes:Aardappelboontjessalade: kook 200 g krielaardappelen met schil en 200 g fijne boontjes gaar in gezouten kokend water. Giet af en voeg ½ kl Boni Selection mosterd, 2 el olijfolie en 1 el citroensap toe. Kruid met peper en zout en meng. Pel 1 ui, snij fijn en voeg bij de aardappelsalade.Paprikasalsa’s

  2. Rode paprikasalsa: snij 1 rode paprika in blokjes en stoof kort aan in olijfolie. Voeg ½ kl witte wijnazijn toe. Hak 1 el peterselie fijn en snij 4 kerstomaten in partjes. Voeg bij de paprika en kruid met peper en zout.

  3. Groene paprikasalsa: haal de zaadjes uit ¼ komkommer. Snij 1 groene paprika en de komkommer in kleine blokjes. Hak 1 el koriander fijn. Meng 2 el olijfolie met 1 kl witte wijnazijn en de koriander. Kruid met peper en zout. Giet de marinade over de groenten en meng alles.

  4. Gele paprikasalsa: snij 1 gele paprika in blokjes en stoof kort aan in wat olijfolie. Snij 1 kl verse gember fijn. Pers 1 teentje look en voeg samen met de gember bij de paprika. Schil ½ mango en snij in kleine blokjes. Voeg bij de paprika en kruid met peper en zout.