Wrap met gegrilde visbrochette en tzatziki

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade: meng de ingrediënten in een grote glazen kom, kruid met versgemalen peper en zout.

  2. Snij de vis in blokjes van 4 cm en schep door de marinade, laat 30 min rusten.

  3. Snij de salade in reepjes, de tomaatjes in kwartjes en pluk de muntblaadjes los, schep door elkaar.

  4. Tzaziki: snij de komkommer in de lengte middendoor en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Rasp de komkommer grof en laat uitlekken in een vergiet.

  5. Pel en pers de look. Snij de dille fijn. Knijp het overtollige vocht uit de komkommer en schep samen met de look en dille door de yoghurt, kruid met peper en zout.

  6. Haal de vis uit de marinade en laat uitlekken. Dep droog met keukenpapier.

  7. Verwarm de wraps even in de grillpan of op de barbecue.

  8. Rijg de vis aan spiesjes, besprenkel met wat extra olie en gril ze 2 à 3 min aan elke kant.

  9. Serveer de vis in de wraps met de salade en tzatziki.