Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in dobbelstenen.
-
Breng water aan de kook en kook de aardappelblokjes gaar in 5 min. Giet af en spoel koud.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de augurken in fijne blokjes.
-
Snij de haringfilets in stukjes van 2 cm x 2 cm.
-
Snij 1 Granny Smithappel in dobbelstenen.
-
Snipper de dille fijn.
-
Meng de haring met de Granny Smith-blokjes, dille en aardappelen in een mengkom. Roer de sjalot en augurk eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schil de andere Granny Smith-appel.
-
Mix de rode bieten fijn met de balsamicoazijn, zure room en Granny Smith-appel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Besmeer een wrap met de rode bietenspread. Beleg met ijsbergsla en de haringsalade. Versier met een plukje dille.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven