Zalm gemarineerd in mandora en koriander

01cd12f5f602eae866865af847416c00a0aa11b5907b8bab5bf9ced96dee3c1f.jpg

Allergenen

Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de zalmfilets gedurende 3 à 4 minuten aan beide zijden in olijfolie. Haal ze uit de pan en schik ze in een porseleinen schaal.

  2. Veeg de pan schoon en bak het korianderzaad tot de geur vrijkomt. Haal ze uit de pan en kneus de zaadjes licht.

  3. Verwijder de zaadjes van het pepertje en de puntpaprika. Snij beide in flinterdunne ringetjes.

  4. Snij de lente-uitjes in lange reepjes.

  5. Meng de zaadjes met de rest van de ingrediënten. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet over de zalm. Dek af met plasticfolie en plaats 12 uur in de koelkast.

  6. Serveer op kamertemperatuur met weinig marinade.

  7. Tip: lekker met versgebakken brood en bittere slasoorten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit