Zalm met korstje in de oven

b460e9a87c15d22d3e4c722df0779a529c8539255c45856d2c4f79c48474439b.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het paneermeel met het amandelpoeder, de amandelschilfers, de citroenzeste en de verse dille. Kruid met peper en zout.

  2. Snij de koude boter in stukjes en kneed de boter met de vingers onder het paneermeelmengsel, tot je een zandstructuur krijgt.

  3. Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie en leg de zalmfilets erin. Kruid met peper en zout.

  4. Verdeel de crumble over de zalm. Zet in de oven en bak gaar en krokant op 190°C gedurende ± 15 min.

  5. Serveer de zalm met een herfstslaatje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit