Zalmvlinders

7c98622f9d2cca5e5a90d139cdace196e956f1038f1c366947f71759959232eb.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Klop het ei los.

  3. Rol het bladerdeeg uit met het bakpapier, bestrijk met geitenkaas en beleg volledig met de sneetjes gerookte zalm.

  4. Rol het belegde deeg strak op tot de helft. Rol dan de andere kant ook op tot het midden.

  5. Verpak in het bakpapier en leg 10 minuten in de diepvriezer.

  6. Snij de rol in 2 cm dikke plakken en schik de vlinders op een met bakpapier beklede bakplaat.

  7. Borstel de vlinders in met losgeklopt ei.

  8. Zet in de voorverwarmde oven en bak in 15 à 20 minuten goudbruin en gaar.

  9. Tip: varieer en beleg het bladerdeeg met gekookte ham en gemalen kaas of pesto, gedroogde ham en zongedroogde tomaatjes …

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit