Aardbeiencake PT30M 8 porties 250 g aardbeienconfituur 1 kg cake 3 dl Boni Selection room 40% 1 kg aardbeien 1 dl water

Aardbeiencake

7fd24fa22f8925281a0265bafe1c37302e0ef4e5e9eea3515764db7382b0ab7d.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breek de cake in grove stukken.

  2. Reinig de aardbeien, verwijder het kroontje en snij in stukken.

  3. Klop de room half op.

  4. Meng de confituur met het water en laat voor de helft inkoken.

  5. Giet de warme siroop over 750 g gesneden aardbeien en meng.

  6. Voeg de room toe en meng eveneens.

  7. Bedek de bodem van de kom met de helft van de stukken cake. Giet er een laagje van de aardbeiensiroop over. Beleg met de rest van de cake. Werk af met de rest van het aardbeienmengsel. Versier met de andere gesneden aardbeien.

  8. Zet in de koelkast en laat goed koud worden.