Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in fijne ringen. Schil de wortelen en reinig de bleekselder en de prei. Snij deze groenten voor in fijne stukjes en de rest grof.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Stoof de uien, de grove groenten en aardappelstukken aan in wat olijfolie in een grote soepketel. Laat 5 minuten stoven. Bevochtig met de bouillon. Voeg het laurierblaadje, de takjes kruiden en de peperbollen toe. Laat opkoken en verder op een zacht vuur garen gedurende 15 à 20 minuten.
-
Reinig de champignons en snij in fijne julienne. Snij de worstjes en het beleg in stukjes. Hou de garnituur apart.
-
Blancheer de groenten die in fijne stukjes gesneden zijn. Hou warm.
-
Verwijder het laurierblaadje en de kruidentakjes. Mix de soep. Proef en kruid bij indien nodig met peper en zout.
-
Giet de soep in grote glazen en werk af met de veggie garnituur, champignons en geblancheerde groentjes.