Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Bedek de bodem van de springvorm met bakpapier en bestrijk het bakpapier en de zijwand met boter.
-
Verwijder het klokhuis, schil de appels, snij in stukjes en leg ze in de springvorm.
-
Klop de eieren met de fijne suiker romig. Roer het vanille-extract, wat citroenzeste en het citroensap erdoor en spatel de bloem eronder tot een dik deeg.
-
Schep het deeg over de appels en strijk de bovenkant glad. Druk de appels zachtjes in het deeg.
-
Bak goudbruin en gaar in 1 u in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat in de vorm 10 min rusten op een rooster. Haal uit de vorm en verwijder het bakpapier. Bestrooi met bloemsuiker en kaneel naar smaak.