Appeltaart-ontbijtkoekjes
 
                    
                    
                Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Schil de appel en snij in kleine blokjes. 
- 
                    
                    Verwarm de ahornsiroop met het water en de speculaaskruiden. Laat hierin de appelstukjes ± 8 min garen op een zacht vuurtje. 
- 
                    
                    Meng de haverbloem, de havervlokken, het bakpoeder, het bicarbonaat en het zout in een kom. 
- 
                    
                    Klop het ei los met vanille-extract, honing en maïsolie. 
- 
                    
                    Voeg het natte mengsel bij de droge ingrediënten en meng tot een koekjesbeslag. 
- 
                    
                    Spatel de appeltjes onder het beslag. 
- 
                    
                    Leg het bakpapier op de bakplaat. 
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                    
                    Schep met een ijsschep bolletjes deeg op het bakpapier. 
- 
                    
                    Maak de vingers nat met een beetje water en druk de bolletjes deeg plat tot een koekje. 
- 
                    
                    Bak de koekjes 12 à 14 min in de voorverwarmde oven. 
- 
                    
                    Laat de koekjes afkoelen op een rooster. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                