Authentiek stokbrood met gehaktbroodje en gestoofde wortels

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortels en snij ze schuin in lange plakken van 3 mm.
-
Kleur de wortels in de olijfolie op een zacht vuur. Doe het komijnpoeder en de ras el hanout kruiden er over. Bevochtig regelmatig met een klein beetje water. Stoof de wortels tot ze beetgaar zijn.
-
Snij het stokbrood overlangs door.
-
Snij het winterbroodje in plakjes. Beleg het stokbrood met het vlees.
-
Verdeel de gestoofde wortels erover. Versier met korianderen spinazieblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven