Bagel met kalkoenfilet, honingbraambessenboter met waldorf PT30M 4 porties 4 bagels 1 eetlepel Spar rozijnen 1 appel 1 el water 1 el Boni mayonaise 3 blauwe druiven 250 g malse Spar boter 85 g Boni honing 1 bakje braambessen 1 tak selder kalkoenfilet 1 koffielepel Spar walnoten

Bagel met kalkoenfilet, honingbraambessenboter met waldorf

8f27d9ab97c45eb939d71297a82054b604c4590b0025469d4a20e5b5bdb6c615.jpg

Allergenen

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de boter samen met de honing op. Voeg de braambessen toe en klop tot de bessen breken. Laat afkoelen in de ijskast en smeer op de bagel.

  2. Leg de kalkoenplakjes erop.

  3. Snij de appel en de selder in kleine blokjes en halveer de druiven. Meng met de rozijnen, de walnoten en het lof van de selder.

  4. Maak een dressing met de mayonaise en een beetje water. Meng door de het appelmengsel. Dresseer dit over de kalkoenplakjes.