Bagel met kalkoenfilet, honingbraambessenboter met waldorf

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Appel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de boter samen met de honing op. Voeg de braambessen toe en klop tot de bessen breken. Laat afkoelen in de ijskast en smeer op de bagel.
-
Leg de kalkoenplakjes erop.
-
Snij de appel en de selder in kleine blokjes en halveer de druiven. Meng met de rozijnen, de walnoten en het lof van de selder.
-
Maak een dressing met de mayonaise en een beetje water. Meng door de het appelmengsel. Dresseer dit over de kalkoenplakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven