Baileys white Russian

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een kopje espressokoffie en laat afkoelen.
-
Plet het koekje fijn.
-
Doop de rand van een glas in de gesuikerde melk en vervolgens in de koekkruimels. Laat uitharden.
-
Giet de wodka, koffie en siroop in de shaker, voeg ijsblokjes toe en schud krachtig.
-
Giet door een strainer over het glas en vul verder bij met Baileys.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven