Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een kopje espressokoffie en laat afkoelen.
-
Plet het koekje fijn.
-
Doop de rand van een glas in de gesuikerde melk en vervolgens in de koekkruimels. Laat uitharden.
-
Giet de wodka, koffie en siroop in de shaker, voeg ijsblokjes toe en schud krachtig.
-
Giet door een strainer over het glas en vul verder bij met Baileys.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven