Bomma’s suikerarme kriekentaart

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Rol het deeg uit maar laat het bakpapier eraan zitten. Bekleed een taartvorm ermee.
-
Prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg een vel bakpapier over het deeg en vul met bakparels.
-
Bak 10 minuten blind.
-
Verwarm de krieken met de helft van het sap en roer de Canderel erdoor.
-
Los het vanillepuddingpoeder op in wat kriekensap.
-
Bind de krieken met het puddingpoeder en laat afkoelen.
-
Verwijder bakpapier en bakparels.
-
Strooi de panko over de voorgebakken taartbodem en schep de krieken erover.
-
Bak in 40 minuten gaar.
-
Haal uit de oven en laat 10 minuten afkoelen in de vorm. Ontvorm op een rooster en laat verder afkoelen.