Brioche ‘French toast’

4Zoet30minPrint
Ingrediënten
  • 1 klein rozijnenbrood of melkbrood
  • 4 Spar Large eieren
  • 200 ml Boni bio volle melk
  • 1 el suiker
  • 1 buisje vanille-extract
  • Spar boter
  • frambozencoulis
  • Engelse room
  • frambozen
  • aardbeien
  • blauwe bessen
  • bramen
Recept
  1. Snij het brood in 8 dikke sneden.
  2. Klop de eieren met de suiker, de melk en het vanille-extract los in een diep bord.
  3. Verhit een klontje boter in een braadpan.
  4. Leg een snee brood in het eiermengsel. Draai om en dop ook de andere zijde erin.
  5. Bak het brood goudbruin en gaar aan beide zijden en herhaal met de overige sneden brood. Hou de gebakken sneden warm in de oven op 180°C, terwijl je de andere bakt.
  6. Serveer op voorverwarmde borden en werk af met frambozencoulis, crème anglaise en verse vruchten.
< naar recepten