noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Reinig de broccoli en snij in roosjes.
 - 
                    
                    
Pel en versnipper de ui. Stoof samen met de broccoliroosjes aan in 1 el olijfolie.
 - 
                    
                    
Voeg 1 l water en de bouillonblokjes toe.
 - 
                    
                    
Breng aan de kook en laat ongeveer 10 min koken.
 - 
                    
                    
Voeg de room toe en mix tot een gladde soep. Kruid met peper en zout.
 - 
                    
                    
Snij het kapje van de broodjes.
 - 
                    
                    
Hol 4 broodjes uit.
 - 
                    
                    
Snij uit 4 kapjes oren.
 - 
                    
                    
Steek 2 oren met behulp van een prikker op een geheel kapje brood.
 - 
                    
                    
Maak ogen met de veenbessen en een neus met de pistachenoten.
 - 
                    
                    
Steek het broodgezichtje vast met een prikker op een hol broodje.
 - 
                    
                    
Vul het holle broodje met soep.
 - 
                    
                    
Serveer meteen, zodat de broodjes niet zacht worden.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders