Cannelloni met lams-gehakt, geitenkaas en pompoen

Cannelloni met lams-gehakt, geitenkaas en pompoen

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bechamelsaus:

    smelt de boter in een sauspan. Roer de bloem erdoor en laat al roerend drogen op het vuur. Blus langzaam met de melk en roer goed door met een klopper tot het geheel kookt. Laat 2 min sudderen. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.

  2. Verhit wat olijfolie in een bakpan. Bak het lamsgehakt rul. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Rasp de parmezaan. Roer de ricotta, parmezaan en 4 el bechamel door het lamsgehakt.

  4. Snipper de lente-uitjes fijn. Snij het groen in fijne ringen. Schil de pompoen en snij in fijne blokjes van 1 x 1 cm. Roer olijfolie, zout, pilipili en de lente-uitjes erdoor.

  5. Verwarm de oven voor op 200°C.

  6. Verdeel wat bechamel over de onderkant van een ovenschotel.

  7. Schep de gehaktmengeling op de korte zijde van elk lasagnevel en rol op tot cannelloni. Schik de cannelloni per drie op de bechamel in de ovenschotel. Schep er bechamel over.

  8. Verdeel de blokjes pompoen erop en verkruimel de geitenkaas erover. Leg de takken rozemarijn erbij.

  9. Bak 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.

  10. Besprenkel met balsamicocrème. Werk af met spinazieblaadjes.